The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Breaking dawn

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

| | |


Cum a fost, cum a fost?

Cu ce sa incep?

Cu faza de la inceput, in care Bella se chinuia sa mearga cu pantofii de nunta si a zis "Nu pot sa merg desculta?". A fost tare, parca m-am vazut pe mine pe tocuri. :))

Mai departe: Nunta: naspa. Nu mi-a transmis niciun pic de emotie. Poate pentru ca vazusem deja trailerul, nu stiu. Rochia: naspa. Nu e genul meu. Clanul Denali: tare. Super actorii alesi.

Secventa cu Jacob a fost foarte reusita, m-a emotionat la fel de mult ca in carte. Luna de miere, vorba aia: ca la carte. Pacat ca ala din secventa in care se rupe patul nu era Rob, ca Rob nu are atatia muschi pe spate. Sau poate era el, dar e aranjata putin pe calculator.

Bella chiar arata ca un extraterestru, frate! Ca un extraterestru muribund si supt de viata.

Nu mi s-a parut ca scena nasterii e asa sangeroasa cum au zis unii, si chiar mancam cand am ajuns la partea aia.

Mi-a placut mult ca au respectat actiunea din carte, dar mi-ar fi placut ca la final sa o respecte mai putin, sa apara mai clar Mackenzie si la sfarsit sa para ca Bella e chiar moarta, atunci ar fi fost un soc pentru cei care nu au citit cartea cand deschide ochii. Dar si procesul de vindecare si infrumusetare e impresionant.

Mor de nerabdare sa apara partea a 2-a. Ca toata lumea, cred.

Si ca incheiere, cred ca asta a fost cel mai bun film de pana acum. Inca ma mai gandesc intre el si primul film al seriei si bineinteles, sa vina ultimul, sa pot face o comparatie completa.

Voi ce parere aveti?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai vazut si secventa din final?Dupa generic?

Ramona spunea...

Nu :| Ce arata?

Ramona spunea...

Nu mai merge :( E cumva secventa cu Volturii?