“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Povestile mele

| | |

Romane:


coperta frica ascunsaTitltu: Frica ascunsa

Gen: Psiho-thriller

An aparitie: 2009

O tanara psiho-terapeut care isi iubeste meseria pe care o practica si riscurile pe care aceasta le implica. Dar cand riscurile devin prea mari...

Citat:


Mintea mea nu mai este limpede, iar eu actionez dupa primul instict, bazat pe…frica.
Doar o frica imensa si nimic altceva. 
Ratiunea nu vrea sa mai colaboreze.


S-a auzit un zgomot la fel ca cel de mai devreme, pe care credeam ca l-a provocat Ringo. 
Doar ca acum catelul era langa mine si stiam ca nu a fost el. Cana de ceai mi-a cazut din mana si s-a transformat in cioburi cand a atins podeaua. Inca un zgomot s-a auzit, iar o piatra a lovit geamul de la sufragerie. 
Am tipat si m-am ridicat de pe canapea, calcand exact in cioburi. O durere sfarsietoare mi-a strapuns piciorul 
cand m-am taiat, dar eu am ignorat-o si  m-am dus la geam. L-am deschis si am incercat sa razbat cu privirea in noapte. 
Nu era nimeni. 
Dar cine ar fi putut sa dea cu pietre in geamul meu? 
Nimeni. 
Sau doar o singura persoana….

O puteti citi aici sau aici.Titlu: Never alone/ Nu sunt singura

Gen: Urban fantasy, Thriller, Mystery

An aparitie: 2010

Viata si moarte. Lumina si intuneric. Annalisa le-a cunoscut pe amandoua. Si cand s-a intors inapoi la viata, ceea ce o lega de moarte a ramas, formand o legatura cu Lumea de Dincolo, o punte de comunicare cu sufletele zbuciumate. Citat:
 -Şi apoi?am întrebat deşi bănuiam ce urmează şi stomacul mi se strângea dureros ca aşteptare la cuvintele pe care urma să le aud.
 Dar s-a lăsat tăcerea. Alexander părea incapabil să mai răspundă. 
 -Şi apoi am murit, a spus el într-un târziu. 
Momentan, cartea nu mai este publicata pe internet, cine vrea sa o citeasca imi poate scrie un e-mail.Seria "Vampire heart"


Volumul 1:

Titlu: Vampire heart


Gen: Urban fantasy


An aparitie: 2011


In lumea in care vampirismul este considerat un talent, acolo unde abilitatile se invata in scoli speciale viitorilor vampiri, in acea lume traieste Maria, o novice de 17 ani, care este obligata sa se mute de la Institutul din L.A. la cel din Bulgaria din cauza unei greseli care a adus-o aproape de exmatriculare. Aici, ea de izbeste de diferentele de gandire, limbaj, intalneste oameni noi, dar nu ii poate uita pe cei vechi, mai ales marea ei iubire: vampirul Laurent.


Citat:
“Dragostea este de doua feluri : dragostea fericita si cea nefericita. Acel caruia ii este frica de durerile si suferintele dragostei, de marile ei sacrificii, nu are dreptul nici macar la o dragoste nefericita”


Liliana RusO puteti citi aici sau aici.


Volumul 2:

Titlu: Wicked games


Gen: Urban fantasy


Anul aparitiei: 2011


Prietenie. Iubire. Tradare. Speranta.
 Maria isi cauta cu disperare tatal, unica ei sansa de a afla cum sa duca o viata normala. Dar cu cat se afunda mai mult in misterele Carpatilor, cu atat afla mai multe lucruri cutremuratoare si devine mai confuza.
 La sute de km departare, Ginny incearca sa faca mai usoara suportarea consecintelor faptelor pe care le-a comis. Ea crede ca este o maestra a jocurilor murdare, dar nu isi da seama cand este trasa pe sfoara si ademenita intr-o misiune periculoasa chiar de catre persoana la care se astepta mai putin.
O puteti citi aici sau aici.
Titlu: Demonul de rubin


Gen: Urban fantasy

An aparitie: 2011


Viaţa seamãnã cu o cãlãtorie pe o corabie: suntem purtaţi printre valuri, aruncaţi dintr-o parte în alta de cãtre destin, ca o pãpuşã de cârpe în mâinile unui priceput, divin, pãpuşar ce dicteazã, aşezat în tronul sãu magic, sã fie soare sau furtunã. Neîmpãcatã cu destinul sãu trist, Ana luptã cu talazurile vieţii, încasând lovituri din plin, fãra sã realizeze cã de fapt aleargã direct în braţele destinului ce o aşteaptã rãbdãtor şi neclintit.Şi atunci când crede cã a reuşit sã triumfe, descoperã un adevãr ascuns de secole sub ochii tuturor. Ceea ce nu ştie este cã existã în inima de onix incandescent al oricãrui demon lugubru, o picãturã de rubin."


 Puteti citi capitolele aici sau aici.Magia e putere- AICIIn lumea lui Evy-AICI