The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Omul Nu a fost pe Luna

sâmbătă, 19 martie 2011

| | |



Toata lumea cunoaste fraza "Un pas mic pentru mine, dar un salt urias pentru omenire!". Se presupune ca asta a spus Neil Amstrong cand a pasit pe Luna. Pacat ca Amstrong era pe un platou pe filmare atunci. Da, mai, ati auzit bine:


OMUL NU A FOST PE LUNA


NASA a subapreciat mult omenirea crezand ca ne poate pacali asa si i-a mers la inceput, dar in timp s-au gasit oameni mai sceptici din fire care au inceput sa caute dovezi cum ca asa-zisa vizita pe Luna a fost un fake.


Si s-au gasit o gramada. Iata una: scena dramatica in care Amstrong infige steagul american care falfaie in voie. Ce credeti? Pe Luna nu bate vantul, deci steagul nu ar fi trebuit sa arate batut de vant.





In inregistrare, exista mai multe umbre, iar intr-o faza initiala pe cer nu sunt stele, apoi ele apar subit, este vorba despre o constelatie care de pe Pamant se vede intr-un fel, dar de pe Luna ar trebui sa se vada cu totul altfel.


Si o chestie teribil de tampita si amuzanta: avem o fotografie in care Apolo11 paraseste Luna. Cine a facut fotografia?


Iata cateva dovezi:











Fotografiile au fost preluate de pe http://www.tlp.ro/2009/07/omul-nu-ajuns-pe-luna-nasa-minte.html

3 comentarii:

Dana spunea...

tare :))

Francinne spunea...

Macar aici ai si tu dreptate.

Mary Alice spunea...

wow , si eu care credeam ca am fost prima care si-a dat seama de asta :|