“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Luna albastra

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

| | |
Image and video hosting by TinyPic
Daca la Evermore, primul volum din seria "Nemuritorii" am avut multe de comentat in sensul negativ, pentru ca semana pe alocuri cu diverse alte carti, "Luna albastra" m-a lasat masca. 


Este in primul rand o expresie a originalitatii, in comparatie cu primul volum, care scartaie la capitolul asta. 


Pe cat iubirea dintre Ever si Damen creste, pe atat lucrurile se complica si povestea lor pare sortita unui final nefericit.


Adevaruri vechi ies la iveala, minciuni noi isi fac aparitia, printr-un munte de noi dusmani din care fac parte vechii prieteni. Este o carte care te tine cu sufletul la gura, scrisa simplu, dar frumos, usor de citit, dar cu un farmec aparte.


Si cu toate ca la un moment dat este usor previzibila, cel putin din punctul meu de vedere, finalul e de impact. Stiti genul ala de final, cand ai terminat cartea, o inchizi si ramai cu privirea atintita asupra copertii, neavand cuvinte. Poate doar un "uau" cu multa incarcatura.


Deci daca scriitoarea m-a cam dezamagit in primul volum, si-a spalat pacatele cu cel de-al doilea. Acum, de abia astept cel de-al treilea volum al seriei.

2 comentarii:

Krisz spunea...

M-ai facut curioasa. Nici eu nu am fost impresionata deloc de primul volum..O sa citesc si eu vol 2 sa vad..
A..Everlasting este ultimul volum al seriei, dar nu este al treilea, ci al saselea :). Seria The Immortals e e compusa din 6 carti in total, nu din 3. http://www.alysonnoel.com/immortals/

Ramona spunea...

OO, asta e o veste buna. Eu am gasit informatia pe un blog romanesc, spunea ca ultimul volum e al treilea :-??