The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Leapsa de la Miku: Ziua 7

vineri, 20 iulie 2012

| | |
Scrie despre zodia ta și dacă crezi că ți se potrivește.


Am gasit niste caracteristici si le-am copiat. Ce e subliniat mi se potriveste:





Un Taur autentic gândeste si actioneaza conform realitatii. El îsi cunoaste limitele, iubeste ordinea, este obiectiv, nu amesteca obligatiile cu distractia, este rabdator, rezistent, practic, iubeste muzica si arta si mai ales placerea. Este adeptul naturaletei, al lipsei de complicatii. Este inimos, sociabil si are simtul umorului. Schimbarile nu-i stau în fire. Are nevoie de siguranta. Gândurile si sentimentele lui sunt ghidate de ideea de proprietate, chiar daca este vorba despre cea a partenerului. Daca Soarele este prost aspectat în horoscop, nativul Taur poate fi dominat de dorinta de comoditate si de placeri, dar si de încapatânare, gelozie. 

Nativul din zodia Taur poate fi dur, unilateral si inflexibil, de neclintit din prejudecatile lui, imobil spiritual. Comportamentul Taurului depinde foarte mult de starea sa de spirit, fapt care nu face decât sa-l traga în jos. Stapânirea instinctelor poate deveni o problema. Perseverent si ferm, iubeste luxul si siguranta. Este un prieten credincios si un dusman neînduplecat. 



Despre femeia Taur:



Femeia Taur are o mare putere de atractie asupra barbatilor,(?) dar este foarte exigenta in alegerea lor. Poate fi foarte concesionala. Intuitiv simte cum trebuie sa procedeze un amant, dar inima ei are alte masuratori si motive mai complexe. Este foarte sensibila, si devine repede dominatoare.
La ea adevarata iubire nu are drum neted. Este foarte geloasa, poate face scene, care umbresc si specialistii de la Hollywood. Cand se simte neglijata o spune direct.Femeia taur stie ce vrea si in incapatanarea ei fara margini poate deveni nechibzuita.
Cand doreste ceva, nu se lasa abatuta din drum si se foloseste de lacrimi, amenintari. O femeie taur este un dusman rau, indiferent de ce mijloc sau arma de razbunare foloseste. Pe de alta parte, este dispusa sa dea tot atat cat primeste. Este foarte agasanta. Are o siretenie innascuta, nu poti sa o duci in eroare si simte intuitiv sinceritatea altora. Se bazeaza pe simturile ei.
Are anumite pretentii. Barbatul, care nu corespunde nu ajunge departe. Este o femeie senzuala, iar daca barbatul nu o satisface cauta altul. Se imbraca cu gust, dar fara sa risipeasca banii. Tine la bugetul ei, dar din acesti bani cauta sa faca tot posibilul.
Ii plac bijuteriile, mai ales lantisoarele. Stie sa pretuiasca luxul. Un barbat care o rasfata cu blanuri si o inconjoara cu lux, o cucereste pentru totdeauna. Daca se crede in maini bune, poate deveni neglijenta, lenesa, fara sa-si mai ingrijeasca aspectul exterior, nepunctuala.
Deoarece ii place sa manance foarte bine, se ingrasa foarte repede. In fiecare femeie taur doarme o grasuta, care abia asteapta sa iasa la iveala prin neglijenta. Are nevoie de un ventil pentru tandretea ei, si o gaseste mai des in casnicie decat intr-o relatie extraconjugala.
Doreste un barbat credincios. Barbatii fara vointa nu prezinta interes pentru ea. Ii place sa faca din amant un fel de posesie. De aceea nu-i controleaza prea mult credinta.Cu toate ca reactioneaza impulsiv, stie sa fie si foarte stapanita. Nu-si arata dragostea in societate. Se aprinde foarte rapid, dar se stapaneste bine, cat timp ii permite mintea sanatoasa.
Este foarte incapatanata si staruitoare. Este o buna gospodina, de asemenea este o buna partenera de pat, pentru ca stie sa fie tandra si credincioasa. Nu va ierta niciodata necredinta. Cui ii place sa se uite dupa alte femei sa nu o aiba alaturi.

0 comentarii: