The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Testul adevarului: Defectele personale pe care trebuie sa le invingi

marți, 8 mai 2012

| | |
Esti manat/a de orgoliu!Esti manat/a de orgoliu!
Desi orgoliul presupune ingamfare, vanitate si trufie, persoanele orgolioase sunt, de cele mai multe ori, puternice, independente, increzatoare in propriile forte, au o atitudine de milioane, sunt infipte, cu picioarele pe pamant, isi cunosc limitele si stiu ce vor de la ei si de la ceilalti.



Da, orgoliul are si partile lui bune mai ales cand te salveaza dintr-o multime de situatii in care, daca nu ai fi apelat la aceasta arma secreta, ai fi suferit mai mult, ai fi avut de pierdut etc. Orice om poarta in suflet acest defect si nu este nimic rau in a fi putin orgolios, insa atunci cand vrei sa iti pui aceasta „calitate” la intrecere cu una asemanatoare a altcuiva, atunci s-ar putea sa apara scanteile. Scantei inseamna conflicte, discutii aprinse, replici taioase, batalii adevarate etc.


Daca esti o persoana orgolioasa, atunci esti fericitul posesor al astpectelor pozitive dar si negative ale acestei combinatii de calitate-defect. Incearca sa iti temperezi putin manifestarile sau pornirile care au la baza orgoliul si gaseste o modalitate prin care sa te folosesti de el in avantajul tau. 


Nimic nou. Puteti face testul aici.

6 comentarii:

Bianca spunea...

La multi ani, Ramonici,
Oficial nu mai esti un pici,
Ai ceva ani inainte,
Si nu mai tre` sa fii cuminte.

Eu ti-am zis, ia aminte,
Nu stai bine cu tinerea de minte,
Tu ai uitat ca-i 28,
Dar eu nu am uitat de 9mai88.

Bianca spunea...

Ps: Postul nu este scris pe 8mai2012 ora15:30 ci pe 9mai. :[

Bianca spunea...

Apropo de testul asta :
In primul rand `La multi ani!` si apoi rezultatul meu si intrebarea 'Mi se potriveste?' :) :

L-ai luat pe NU in brate!
Hai sa facem un exercitiu simplu de imaginatie: cunoasteti doua persoane. Una dintre ele este cu zambetul pe buze, vesela, are o atitudine pozitiva si orice obstacol i-ar aparea in cale, mereu reuseste sa gaseasca si partea buna a lucrurilor, nu se plange si merge mai departe. Cea de-a doua persoana zambeste greu, este serioasa, se plange des, nu ii place nimic, stramba din nas la aproape orice.... Cu care din cele doua te vezi petrecandu-ti timpul liber?



Atitudinea face toti banii de cele mai multe ori. Si nu numai banii.... Atitudinea inseamna stil de viata, incredere, forta, succes, fericire, dragoste, viziune.. Atitudinea negativa este cel mai mare dusman al unui om. De curand citeam intr-o carte de dezvoltare personala cat de importante sunt cuvintele si ce impact au asupra actiunilor noastre, asa ca ar trebui sa avem foarte mare grija la ele pentru ca rezultatele pot fi neasteptate. Daca spui „nu o sa reusesc” atunci subconstientul tau iti va bloca mintea si tu nu vei mai avea nicio sansa de reusita. Daca, in schimb, spui „o sa reusesc”, atunci mintea ta va fi stimulata si va incerca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a obtine ceea ce isi doreste.

Daca ai o atitudine negativa atunci fa un simplu exercitiu si schimba-ti atitudinea, vezi ce se intampla si cum te fac sa te simti rezultatele obtinute. Inainte, cu zambetul pe buze!

Bianca spunea...

Ce Dumnezeului e cu ceasul? Raspunsul asta nu e postat la ora 05:05 , ci 15:07 !!

Ramona spunea...

ceasul e prost,la fel si raspunsul testului.Tu esti acea persoana cu zambetul pe buze, vesela, are o atitudine pozitiva si orice obstacol i-ar aparea in cale, mereu reuseste sa gaseasca si partea buna a lucrurilor, nu se plange si merge mai departe.

Bianca spunea...

Dumnezeule mare... vii din viitor?! Cum poti scrie ceva la ora 8 fara 10 minte , iar eu sa citesc abia la 7 fara 10 minute... Este o minunatie stiintifica !!