The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Campanie de publicare a cartii "The way we fell" de Megan Crewe in Romania

joi, 24 mai 2012

| | |
The Way We Fall coverThe Way We Fall este primul volumn al trilogiei The first in the Fallen World.
Kaelyn, o adolescenta de 16 ani trebuie sa se lupte pentru a-si pastra prietenii si familia in siguranta cand comunitatea de pe mica ei inslula intra in carantina din cauza unei epidemii fatale.
Începe cu o mâncărime pe care nu o poți opri. Apoi vine febra și durerea în gât. Câteva zile mai târziu, începi să-ți spui secretele oricui  și să vorbești cu străinii de parcă ți-ar fi vechi prieteni. Trei zile mai târziu halucinațiile te vor dobori.
Apoi mori.
 
Cand prietena cea mai buna a lui Kaelyn paraseste scoala fara sa ii spuna la revedere, ea nici nu banuieste ca nu o va mai vedea niciodata.
Dar apoi un ciudat virus incepe sa mature micuta comunitate de pe insula, infestand tineri si varstnici deopotriva.
Guvernul ia masuri, instalnd carantina pe insula: nimeni nu poate pleca, nimeni nu se mai poate intoarce.
Cei care sunt sanatosi trebuie sa se ocupe cu aprovizionarea insulei, sau vor pierde orice sansa de supravietuire.
Cand tot ce ii era odata familiar se prabuseste, Kaelyn isi uneste fortele cu un fost rival si descopera o noua iubire in mijlocul suferintei.
Dar virusul incepe sa ii fure dintre prieteni si familie, iar ea poate doar sa se agate de speranta ca exista o modalitate sa ii salveze pe cei dragi.
Caci...cum altfel ar putea sa treaca prin toate astea fara ei?
The Way We Fall este povestea sfasietoare a vitejiei si a spiritului de neegalat al unei tinere care nu numai ca isi invinge teama, dar descopera si adevaratul sens al vietii.


Daca v-am convins si pe voi ca aceasta carte e superba si merita, daca va doriti sa o cititi si vreti sa sprijiniti campania, tot ce aveti de facut este sa postati descrierea cartii impreuna cu unul dintre bannerele de mai jos.
Noi incercam sa luam legatura cu Megan pentru suport si speram ca ii putem rasplati pe cei ce sprijina campania cu autografe sau diverse materiale promotionale.


Va rog sa lasati un comentariul cu linkul unde ati postat, sa avem si noi o evidenta.


banner 1 cod: <a href="http://altfel-de-carti.blogspot.com/2012/05/campanie-de-publicare-cartii-way-we.html" target="_blank"><img src="http://i50.tinypic.com/2w1tg9e.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>
banner 2 cod:  <a href="http://altfel-de-carti.blogspot.com/2012/05/campanie-de-publicare-cartii-way-we.html" target="_blank"><img src="http://i48.tinypic.com/2dlnc5f.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>

banner cod 3:  <a href="http://altfel-de-carti.blogspot.com/2012/05/campanie-de-publicare-cartii-way-we.html" target="_blank"><img src="http://i48.tinypic.com/2eykutl.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>

1 comentarii:

Francinne spunea...

Exista mii de carti mai bune.Nu vad intriga cartii asteia.