The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Lucruri de facut pana la 25 de ani(1)

luni, 7 mai 2012

| | |
In curand voi implini frumoasa varsta de...nu va spun cat. Suficient de mare incat unii dintre voi ati putea sa imi fiti...bine, nu ati putea sa imi fiti nimic, dar tot sunt mult mai mare decat voi.



Ideea acestui post este ca desi am facut o gramada de chestii (in mare parte, tampenii) la viata mea, uneori simt ca nu am facut destule. Asa ca i-am propus Biancai sa facem o lista cu lucruri pe care trebuie sa le facem pana la 25 de ani.


Si ea a acceptat, pe principiu Unde-i rost de nebunie, hop si eu.


M-am gandit la multe lucruri, dintre care unele cred ca ar fi inteligent din partea mea sa nu le postez pe blog. Nu am alcatuit momentan lista, inca mai cugetam, dar acum trei secunde m-a palit ideea sa mancam un coi.


Da, ati citit bine. Ideea mi-a venit de pe acest blog genial. Multe restaurante au fudulii in meniu, asa ca de ce n-am face-o?(fara comentarii insinuante, va rog)


Vreti sa stiti reactia Biancai??

ramona88badea: de facut pana la 25 de ani: sa mancam un coi
Bianca: de facut pana la 25 de ani: sa incerc sa nu mai vb cu ramona pana sa ma oblige sa mananc un mare c##i


Haideti, mai, ca viata e frumoasa!
Update: am facut-o rubrica, pentru ca o sa mai scriu despre asta.
Update 2: Bianca are dreptate, voi ce idei trasnite aveti?Idei de lucruri pe care sa le facem pan la 25 de ani?

6 comentarii:

Bianca spunea...

Eu vreau sa intram la film fara bilet.
Si sa merg si eu cu Nasul, nu am mers vreodata cu trenul fara bilet.

Si...si...sa ne mai sugereze lumea de pe blog ce ar mai fi o idee trasnita. Ori poate sa ne povesteasca una...nu e o idee faina?

Anonim spunea...

sa mancati doua coaie?

Bianca spunea...

'Anonim' ai si tu un punct de vedere solid si ceva argument pertinent... ce poate fi mai trasnit decat sa mananci un c@i... sa mananci doua c@"&e. Multumim de sugestie. Nu ezita sa ne mai informezi cu privire la ideile tale indraznete.

Bianca spunea...

Ramona, uite ceva nebunesc de facut pana in 25 de ani : sa te lasi de fumat !!

Ramona spunea...

asta ai scos-o din putzu' gandirii?

Bianca spunea...

Ai curaj s-o faci ?!!?!