The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Filme cu varcolaci

vineri, 6 ianuarie 2012

| | |
Dupa ce am scris despre dezamagirea mea in legatura cu The Wolfman, ma simt datoare sa scriu si despre niste filme cu varcolaci dragute, ca sa nu credeti ca am ceva cu varcolacii :))


Poster: Scufita RosieRed Riding Hood e un film care mie mi-a placut tare mult, a avut o distributie foarte buna (Gary Oldman forever), actiune din plin, suspans si tot ce ii trebuie(puneam pariuri cu mama, care e varcolacul, si niciuna din noi n-a nimerit-o). Un film care reuseste sa ma surprinda e intotdeauna pentru mine un film bun.


Povestea:
De foarte multi ani, locuitorii unui sat medieval sunt terorizati de catre un varcolac, care traieste in padurea intunecoasa ce inconjoara localitatea si ataca ori de cate ori este luna plina. Satenii s-au obisnuit sa convietuiasca cu fiara si sa ii ofere acesteia in fiecare luna cate un animal din gospodariile lor drept jertfa de sange, insa faptul ca bizara creatura incalca intelegerea in noptile cu luna plina si solicita sacrificii umane ii infurie atat de mult pe localnici incat apeleaza la ajutorul vanatorului de varcolaci Father Solomon pentru a ucide bestia. Father Solomon ii avertizeaza pe sateni ca varcolacul ia forma umana in timpul zilei si s-ar putea ascunde printre ei fara ca nimeni sa il banuiasca, moment in care tanara si frumoasa Valerie, a carei sora mai mare a fost ucisa de creatura padurii, incepe sa suspecteze ca bestia este chiar una dintre persoanele pe care ea le iubeste. Valerie este indragostita de un taietor de lemne pe nume Peter si planuieste sa fuga cu el in lume pentru a evita sa se casatoreasca cu Henry, baiatul unui fierar, pe care parintii ei il doresc ca ginere.  

Alt film care mie mi-a placut este Blood and Chocolate.

Poster: Pasiune si destinDesi nu multi oameni il apreciaza, mie mi-a placut povestea, usor siropoasa, usor trasa de par, dar draguta. Poate mi-a placut atat de mult pentru ca ma simt legata intr-un fel de locurile in care a fost filmat, de platourile alea dar si de locurile din Bucuresti pe care le veti recunoaste cu siguranta.

Povestea:
Cu 10 ani in urma, intr-o zona uitata de lume din muntii Colorado, o fetita a privit neputincioasa cum intreaga ei familie a fost ucisa de un grup de oameni furiosi, din cauza secretului pe care il aveau in sange. Atunci a reusit sa scape ascunzandu-se in padure si transformandu-se intr-un lup, dar dupa 10 ani Vivian Gandillon nu si-a gasit inca linistea. Ea isi imparte viata oarecum sigura din Bucuresti intre zilele in care lucreaza la o ciocolaterie si noptile prin barurile underground, unde incearca sa pareze miscarile varului ei, Rafe, si a bandei de delincventi a acestuia, pe care ea ii numeste “The Five”. Aiden este un scriitoras care vrea sa scrie o carte despre varcolaci si se documenteaza in toate cartile pe care poate pune mana despre acest subiect pe care il considera apartinand doar mitologiei. Curand va afla ca adevarul este chiar langa el…

Alt film dragut cu varcolaci este Never Cry Werewolf, care are el defectele lui, dar o are pe Nina Dobrev in rol principal, asa ca i se spala pacatele :))
Poster Never Cry WerewolfPovestea:
O tanara afla ca vecinul ei misterios, de care se simte atrasa, este varcolac.Loren, in varsta de 16 ani, impreuna cu familia ei, horataraste sa ureze bun venit noului vecin chipes si burlac, insa ea simte ceva misterios si periculos legat de el. Suspiciunile ei sunt confirmate atunci cand o parte din localnici incep sa dispara rand pe rand. Loren devine obsedata de vecinul ei si de comportamentul acestuia, iar ea nu constientizeaza ca este monitorizata atent de cineva precum un lup manat de foame care isi urmareste prada pe timp de noapte.


Si la final, Underworld, toate partile, care nu sunt doar despre varcolaci, ci despre vampiri si varcolaci si lupta eterna dintre ei.


Poster Underworld  Poster Underworld: Evolution  Poster Underworld: Rise of the Lycans  

Secole de-a randul, doua rase au evoluat in paralel, ascunse printre oameni - sofisticatii si aristocraticii Vampiri, si Varcolacii brutali si neinfricati. Pentru muritori, existenta lor este o poveste groaznica, un mit. Dar cele doua specii sunt rivale in lupta pentru supravietuire, caci au jurat sa duca un razboi pe viata si pe moarte, pana cand pe suprafata Pamantului va mai ramane o singura rasa.

Poster Underworld: Awakening

Descrierea filmelor este tot de pe Cinemarx.

0 comentarii: