The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Revelatie

joi, 17 mai 2012

| | |
Am avut o revelatie in timp ce fumam o tigare. Deci, Bianca, nu mai zice sa ma las de fumat, ca nu as mai avea un stimul pentru revelatii.
Ma gandeam ca, inconstient, atunci cand avem o problema ne agatam de cei din jur, mai ales de prieteni, sa iesim la suprafata.
Si incercand sa iesim din probleme, uneori ii afundam pe ei in locul nostru.
Exact ca atunci cand te ineci si, in disperarea de a iesi la suprafata si in lupta pentru viata, ai mari sanse sa il ineci si pe cel care a sarit sa te salveze.


Exact ca in piesa lui Spike:


Nimeni nu vrea sa spuna,nici in rau,nici in gluma
Faptu' ca uneori nu mai gasesc scapare
Cand se-aduna chestii care te marcheaza,si pana la urma
Ii tragi dupa tine pe toti care iti intind o mana.
Versuri de la: http://www.versuri.ro/ 



Bun, si ce e de facut in situatia asta?
Pai, cam nimic, pana la urma de aia sunt prietenii, faptul ca imparti lucruri personale cu ei, lucruri care te dor, ii face sa iti fie atat de aproape. Oricat ai incerca sa ii protejezi, nu prea poti, pentru ca ajungi sa te inchizi in tine si nu rezolvi nimic.
Dar exista oameni cu caractere puternice care vor reusi sa te ridice fara sa se afunde ei in locul tau.
Succes sa ii gasiti, eu am facut-o deja!
(vedeti, am ceva cu expresia asta)

2 comentarii:

Bianca spunea...

Despre fumat... imi pare rau...cele mai bune revelatii le are un om pe buda...(statisticile spun asta). Asadar, provocarea ramane in picioare si nu mai ai mult pana la 25 de ani!

Doi... "(vedeti, am ceva cu expresia asta) " ce expresie??? Eu te urmaresc obsesiv...si nu imi dau seama totusi ...despre ce e vorba !! :D

Ramona spunea...

aia cu "am facut-o", "hai s-o facem", am povestit de ea in articolul cu tipul de la orange