“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Femeia in negru

miercuri, 4 aprilie 2012

| | |
Astazi am dovedit ca am o inima puternica. Dupa ce m-am speriat de o tarantula de la magazinul cu animale, (sufar de arahnofobie) am fost la cinema sa vad Femeia in negru si chiar am crezut ca o sa imi stea inima in loc de cateva ori, dar...e puternica, v-am zis :))

Deci cum spuneam, am luat-o pe Bianca si am mers sa il vedem pe febletea noastra eterna, Daniel Radcliffe, jucand in Femeia in negru. Daca mai aveam vreo indoiala (nu aveam) ca joaca bine acum m-am convins ca nu joaca bine, joaca excelent.
Trecand peste glume de genul "Hai frate, nu se dschide usa? Incearca Alohomora" :)), a fost un film care mi-a urcat stomacul in gat de emotie, super bine gandit si regizat, cu detalii ingenioase si o poveste moderna.
Adica nu e genul de film de groaza care are doar sperieturi si atat, fara poveste si fara sentimente. 


Ii ziceam Biancai vezi ca urmeaza un moment in care o sa te sperii, nu de alta dar avea punga de M&M in mana si mi-era ca le varsa pe acolo cand sare de pe scaun de sperietura. Si ii zic vezi ca acum urmeaza...si nimic...dupa care pune el mana pe geam si apare chipul unei tipe, moment in care el ma lipesc de spatarul scaunului, gata-gata sa fac pe mine de frica.(foto: asta e secventa)

Deci super film, merita, merita, merita vazut.


Abia astept sa citesc si cartea.

0 comentarii: