The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

American Pie si Proiectul X

miercuri, 25 aprilie 2012

| | |

Poster: Plăcintă Americană. Din nou pe felieCitisem in sapteseri ca Amerian Pie: Reunion e naspa. Asta m-a cam dezumflat, dar totusi am fost la cinema sa vad filmul saptamana trecuta. Foarte tare, frate!
Baietii se intalnesc sa sarbatoreasca 10 ani de la terminarea liceului, alaturii de fostii lor colegi, la o petrecere tare.
Jim e casatorit cu Michelle si au un copil, Oz e prezentator TV, Finch a vizitat lumea, Kevin a devenit o bunaciune (facea si el ceva, dar am uitat eu ce), iar Stifler...e Stifler, evident, o arde dubios.
Bineinteles ca atunci cand se intalnesc intra in tot felul de belele amuzante, chiar daca nu mai sunt adolescenti, apare si Stifler's Mother si nu o sa credeti cu cine se cupleaza. Filmul e foarte tare si amuzant pana la lacrimi.
Scena mea preferata e cand Jim se trezeste in bucatarie, pe jumatate dezbracat (ma refer la jumatatea de jos) si apar Michelle cu o prietena, iar el se acopera cu un capac, la care tipa ii zice: Stii ca e transparent, nu?
Genial, merita vazut, mai ales cu gasca,e tare!


Proiectul X l-am vazut in seara asta.
Trei viitori absolvenți de liceu dau o petrecere pentru a deveni populari. Părinții lui Thomas pleacă de acasă pentru un week-end, iar Costa, cel mai bun prieten al lui Thomas, pune la cale o petrecere la el acasă. Supraponderalul JB și Dax, care va filma, sunt cooptați pentru organizarea petrecerii. Costa speră să se culce cu cât mai multe fete care au băut peste măsură. Adolescenții vor să fie cool pentru o seară, să agațe fetele la care nu au avut niciodată acces. Însă vestea despre petrecere se răspândește atât de repede și de departe încât lucrurile scapă în curând de sub control.
Descrierea nu m-a atras, in schimb, m-a atras trailerul, pe care l-am vazut saptamana trecuta in timp ce asteptam sa inceapa American Pie. Filmul care la inceput copiat dupa American Pie, gen, aceeasi tipi nepopulari care vor sa si-o puna la o petrecere, dar asemanarile se opresc aici. Mi-a placut filmul, a fost amuzat, cam tampitel, dar amuzat.

2 comentarii:

Bianca spunea...

Proiectul X doar tampitel ?? :))

Ramona spunea...

bine, tampit rau, dar tare