“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Astazi, aici si acum

luni, 10 octombrie 2011

| | |
Astazi, ceva e diferit. Astazi, nu ma mai deranjeaza vantul de toamna, nu ma mai deprima frunzele aramii. Astazi, m-am regasit pe mine. Astazi sunt scriitoare. Astazi sunt studenta. Astazi sunt sociabila. Astazi imi pasa. Astazi, sunt din nou eu, cea de altadata. Astazi, ma uit in oglinda fara sa ma incrunt.


Astazi nu am luat-o de la inceput, ci am continuat sa fiu asa cum eram eu. De parca ultimele luni nu au existat niciodata. Astazi, nu vreau o schimbare, nu vreau un nou inceput, astazi vreau sa fiu eu cea veche si sa raman asa cat mai mult timp.


Astazi sunt increzatoare. Astazi am gasit o mana calda care sa o prinda pe a mea. Astazi nu mi-a spus nimeni ca totul va fi bine, dar cineva mi-a spus "treci tu si peste asta".


Astazi, simt ca pot sa fac orice. Astazi, nimic nu ma doboara. Astazi vreau sa strig in gura mare ca sunt eu, cea de altadata.

0 comentarii: