The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Leapsa

sâmbătă, 2 aprilie 2011

| | |



Se presupune ca leapsa trebuie sa o primesti, dar eu am luat-o pe asta de aici.



1. Cînd ai început sa scrii online?
In urma cu aproximativ 3 ani, mi-am facut un blog pe care scriam tot felul de aberatii de plictiseala, cand nu aveam ce face la munca. Intre timp mi-am schimbat locul de munca, blogul ala l-am sters si acum am altele.
2. Ce te motiveaza să scrii pe blog?
De scris, scriu de mult timp. Diferenta dintre a scrie pe blog si a scrie pe o foaie este ca daca scrii pe blog ai prilejul sa gasesti persoane care trec prin intamplari similare sau care gandesc la fel ca tine sau din contra, persoane care au alte pareri si iti pot deschide noi orizonturi.
3. Cum recţionezi la comentarii negative?
Fiecare om are dreptul la o opinie si nimeni nu este obligat sa ma placa sau sa fie de acord cu mine. De obicei accept parerile negative, cu exceptia cazurilor in care ele sunt din cale-afara de idioate. Nu ma deranjeaza ca oamenii sa ma contrazica, dar ma astept de la ei sa aibe un coeficient de inteligenta ceva mai mare decat al unei gaini.
4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit?
Am zis ca imi trebuie un blog pe care sa scriu despre de toate, de la actori, filme, carti, muzica pana la cugetari de-ale mele sau intamplari prin care trec.
5. Ce fel de linkuri ţii în blogroll?
Initial am zis ca nu imi fac blogroll pe blogul asta, dar pana la urma mi-am pus celelalte 2 bloguri ale mele.
6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?
Nu cred ca m-a schimbat, este doar un loc in care imi scriu gandurile si ideile.
7. Ce aşteptări ai în viitor de la blogul tau?
As vrea sa aibe mai multi cititori.
8. Cît despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Exact ce spuneam. Sa fie mai multi.

Si leapsa asta merge la Alexya, Simelia si Alexandra.

0 comentarii: