The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Din Vama cu nisip in cur

vineri, 15 iunie 2012

| | |
Intre doua examene, un drum lung cu trenul si o zi de plaja, m-am intors parca mai plina de viata (Vama e de vina)
 Marea e la locul ei, acolo unde o stiam, la fel de frumoasa, iar eu mai am inca doua examene (de care n-am niciun chef) si termin sesiunea.
Maine si poimaine ma postez in Constitutiei la Ursus Evolution si de luni o iau de la capat...


Si a venit vara...


Si  vreau in Craiova, si vreau in Bistrita, si vreau undeva mai aproape de Bucuresti, si totusi asa departe, sa beau o cafea buna intr-o companie placuta.
 Dar pana sa isi intre vacanta in drepturi mai trag un ochi la Psihologia organizationala si dinamica grupurilor si sper sa ajung pe strad curand, sa imi intretin bronzul :D



  






3 comentarii:

Bianca spunea...

Ce bine ca intre examene ai fost la mare departare de casa. Si ca tot vorbim de examene si mare... te provoc, in mod oficial, pe propiul tau blog, sa invatam in costume de baie pentru examenul de luni. Accepti sa adaugam provocarea aceasta in lista 'Lucruri de facut pana in 25 de ani' ?

Ramona spunea...

Accept provocarea. Ma duc sa imi pun costumul.

Bianca spunea...

Pot spune ca invatatul in costume de baie a fost taiat de pe lista. A fost indeliplita provocarea cu succces. ^-^