“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Leapsa de la Krisz

vineri, 15 iunie 2012

| | |

1. Ce vârstă ți-ai da dacă nu ai ști câți ani ai?
Dupa cum arat?Probabil vreo 16. Dupa cum gandesc?Toate testele psihologice imi dau peste 30.
2. Ce e mai rău: să eșuezi sau să nu încerci?
Să nu încerci. Intotdeauna.
3. Dacă viața e atât de scurtă, de ce facem atât de multe lucruri care nu ne plac?
Pentru ca trebuie sa ai niste conditii sa supravietuiesti, ca mai apoi sa poti sa traiesti. Dar avea dreptate Paler cand spunea că oamenii " îşi pierd sănătatea pentru a face bani……iar apoi îşi pierd banii pentru a-şi recăpăta sănătatea." si ca " se gândesc la viitor şi uită prezentul, iar astfel nu trăiesc nici prezentul nici viitorul;că trăiesc ca şi cum nu ar muri niciodată şi mor ca şi cum nu ar fi trăit."

4. Când ți se pare că s-a vorbit și s-a făcut totul, ți se pare că ai vorbit mai mult decât ai făcut?
Probabil.
5. Dacă moneda națională ar fi fericirea, cât de bogat ai fi?
As fi ca bursa, azi in scadere, maine-n crestere, si tot asa.

6. Care este lucrul pe care ai vrea să-l vezi schimbat la oameni?
Sa fie mai inteligenti. Atat. Prostia e singura trasatura de caracter(e o trasatura de caracter?) pe care o judec. In rest, fiecare are motivele lui sa fie bun sau rau, altruist sau egoist, prietenos sau antisocial, darnic sau zgarcit, iar eu ii inteleg pe toti. La naiba, am facut o facultate ca sa ii pot intelege.:))
7. Faci ceea ce ai visat să faci sau faci ceea ce faci pentru că împrejurările te-au adus aici?
Fac acum ceea ce sunt obligata sa fac, pentru ca mai tarziu sa fac ceea ce am visat. Cu alte cuvinte, fac compromisuri pentru a-mi atinge telurile.

8. Dacă media de viața ar fi de 40 de ani, ți-ai trăi viața diferit?
Fumez un pachet de zi, jumatate din rudele mele au murit de cancer si mananc in fiecare zi alimente cu sute de E-uri nocive, deci e posibil ca media sa fie undeva sub 40. Dar tre' sa murim din ceva, nu?

9. Ești mai preocupat să faci lucrurile cum trebuie sau care trebuie?
Cum trebuie. Daca fac un compromis, macar sa il fac calumea. Daca imi bag picioarele in ele de compromisuri si ies la bere, macar sa beau calumea :))

10. Dacă ar fi să oferi un sigur sfat despre viață unui copil, care-ar fi acela?
Sa aibe tot timpul curajul sa spuna ce gandeste, pentru ca "nimeni nu isi va aminti de tine pentru gandurile take secrete." G.G. Marquez

11. Ce ai prefera să fii: un geniu stresat sau un prost fericit?
Un geniu stressat.

12. Ce ai alege între amintirile pe care le ai până acum sau a fi incapabil de a mai avea amintiri de acum înainte?
Pot sa renunt la o parte considerabila de amintiri trecute, in schimbul amintirilor viitoare?Un 50-50 asa?:)) Fac un schimb rentabil. Le dau pe alea naspa din trecut pentru alea bune din viitor.
13. Îți mai aduci aminte de momentul ăla de acum cinci ani când erai extrem de furios și nefericit? Mai are vreo importanță acum?
Da, si aveam un motiv bun, inca il mai am, dar am ajuns la concluzia ca ura si furia consuma energie, pe care as putea sa le investesc in altceva.
14. Care este cea mai frumoasă amintire din copilăria ta? Ce o face atât de specială?
Pfooa, asta e intrebare capcana :)) Cred ca momentul in care l-am primit cadou pe Happy, pentru ca imi doream foarte mult un caine, iar cand a sunat la usa nasa mea, cu un ghemotoc de blana portocaliu in brate, mi l-a dat si mi-a zis "La multi ani!" am simtit ca e cel mai frumos moment din viata mea.

15. Dacă ai câștiga 1.000.000 $ ai renunța la ce faci acum?
Probabil ca as renunta la psihologie, mi-as lua o casa pe plaja si m-as dedica 100% scrisului.

16. Când a fost ultima oară când te aruncai cu capul înainte în ceva în care credeai din tot sufletul, deși toți te sfătuiau să nu încerci?
Nu stiu...ieri?

17.  Când a fost ultima dată când ți-ai auzit sunetul propriei respirații?
Nu-mi amintesc, sincer.

18. Care este lucrul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna să-l faci și nu l-ai făcut? Ce te oprește?
Actorie. M-a oprit frate'miu, facand mishto de mine. Aveam vreo 15 ani si asta mi-a taiat aripile. Iar acum am luat-o pe alt drum, e ca si cum as fcae 10 pasi inapoi sa ma apuc de actorie.

19. Care este lucrul pe care-l faci cel mai bine, decât ceilalți pe care îi cunoști?
Scriu. Si ascult oamenii. Oricate ore/zile au nevoie sa fie ascultati si oriate tampenii ar scoate pe gura. Si...am un talent aparte sa enervez lumea, asa mi s-a spus.

0 comentarii: