
Brusc mi-am amintit de ce mananc eu vara semipreparate. Pai, luati una bucata 30 de grade afara cu una bucata 4 ochiuri aprinse la aragaz si rezulta una bucata Ramona inabusita si fiarta la foc mic pana ii iese gatitul pe urechi. Cuptorul mai aveam sa il aprind si eram gata.
Si ca sa vedeti cat sunt de inteleapta, am ales cel mai al dracului preparat, care fierbe intr-un an si-un secol: fasolea.
Va intrebati ce fierbe pe celelalte 3 ochiuri? Pe unul ficat, pe altul piure, iar pe ultimul tot ficat, fiert in lapte (tips furat de la masterchef-o sa fac un post viitor despre emisiunea asta) asa...de ce in lapte? Ca sa isi piarda gustul ala scarbos care imi aminteste de perioada in care aveam 4-5 ani, eram anemica si ma indopa mama cu ficat.
Si daca isi pierde gustul ce mai ramane?- o sa ziceti. O carne buna nescarboasa, sper eu.
Deci data viitoare cand o sa am chef de gatit....o sa ma asez pe scaun, o sa respir adanc si o sa astept sa imi treaca.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu